ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαμτζής: Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους

Τζαμτζής: Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους

Σχόλιο για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Realnews

«Έχω καταθέσει δύο ερωτήσεις προς τον Υπουργό Οικονομικών για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και δεν έχω πάρει απάντηση. Ζητούσα και ζητώ την παραίτηση του προέδρου, Ανδρέα Γεωργίου», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, στον Real Fm 97.8.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι θα καταθέσει και τρίτη ερώτηση και όπως σημείωσε «αυτή τη φορά θα επίκαιρη ερώτηση και θα ζητήσω να απαντήσει ο υπουργός μέσα στη Βουλή». Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συλλέξει υπογραφές για την ερώτηση.

«Ζητάμε να γίνει εξεταστική και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και η υπόθεση πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους», συμπλήρωσε ο κ. Τζαμτζής, ο οποίος είναι ένας από τους βουλευτές που παρεμβαίνει στην Realnews, προκειμένου να γίνει εξεταστική για το μνημόνιο.

«Έχει γίνει παραποίηση των στοιχείων ώστε να βγει προς τα έξω μία διαφορετική εικόνα, με ένα πολύ υψηλό έλλειμμα, το οποίο, η τότε πολιτική ηγεσία, ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ήθελε να το φορτώσει στην κυβέρνηση Καραμανλή και βάση αυτού μας οδήγησαν και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Όλα αυτά θα πρέπει να διερευνηθούν μέχρι τέλους και φυσικά να υπάρξει εξεταστική για το μνημόνιο», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει πρόβλημα στην συγκυβέρνηση ο κ. Τζαμτζής απάντησε: «Δε νομίζω, γιατί η αλήθεια δεν δημιουργεί προβλήματα».