ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλούπολη

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλούπολη

Περιοδεία στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλούπολη πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλή τον Νίκο Γόντικα, μέλος της Επιτροπής Πελοποννήσου και σύμβουλος της Λαϊκής συσπείρωσης στο ΠΕΣΥ.

Ο κ. Γόντικας έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν και να αντισταθούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τη «μικρή ΔΕΗ».
Στην ομιλία τους, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η απελευθέρωση του τομέα της ενέργειας προωθείται για την ενίσχυση των κερδών ιδιωτικών ομίλων που επενδύουν στον τομέα αυτό, σε βάρος της λαϊκής κατανάλωσης, των συμφερόντων των εργαζομένων και της αξιοποίησης των εγχώριων ενεργειακών πηγών» επισήμανε ο κ. Γόντικας, μιλώντας στους εργαζόμενους και πρόσθεσε ότι «δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα των αυταπατών, που καλλιεργούν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην εμπιστευθούν τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες που χρόνια τώρα είτε σιώπησαν, είτε συναίνεσαν και στήριξαν ενεργητικά την πολιτική απελευθέρωσης της ενέργειας».

Ο κ. Γόντικας δεν παρέλειψε να κάνει μια παρουσίαση της πρότασης του ΚΚΕ στους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο «Για ενέργεια και ΔΕΗ κοινωνικοποιημένες, για ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας, που θα υπηρετεί το σύνολο των λαϊκών αναγκών» και θα εξασφαλίζει φτηνό ρεύμα για τον λαό, ενώ τους κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ», την προσεχή Παρασκευή 4 Ιουλίου, στις 11.00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.

Διαβάστε ακόμα: ΔΗΜΑΡ: Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή