ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Μιχαλολιάκος: Περισσότερα από χίλια τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης»

Ν. Μιχαλολιάκος: Περισσότερα από χίλια τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης»

Μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται έστειλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στο μήνυμά του αναφέρεται στα μέλη της Χρυσής Αυγής και δηλώνει ότι η Δικαιοσύνη αδιαφορεί.

Διαβάστε το μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου:

«Πριν δέκα περίπου ημέρες κατατέθηκε στην Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στις αρμόδιες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα υπόμνημα περισσότερων από χίλιους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι δήλωναν ότι σύμφωνα με το σκεπτικό περί συλλογικής ευθύνης, που εφαρμόζει η δικαιοσύνη, είναι και αυτοί μέλη της "εγκληματικής οργανώσεως" Χρυσή Αυγή. Οι αρμόδιοι όμως αδιαφόρησαν πλήρως!

Όπως έχουν αδιαφορήσει πλήρως και στο καθήκον τους να καλέσουν όσα ονόματα αναφέρονται στις τερατολογίες των ψευδομαρτύρων. Είναι προφανές ότι δεν αναζητούν την Αλήθεια, αλλά αποκλειστικά και μόνο την ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και όλων των βουλευτών.

Χαρακτηριστικό ότι πρόκειται περί πολιτικής διώξεως είναι το γεγονός ότι τον βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, ο οποίος δήλωσε ανεξάρτητος, τον άφησαν ελεύθερο χωρίς όρους την ίδια στιγμή που έχουν προφυλακίσει 9 βουλευτές και τους υπόλοιπους τους έχουν εκτός φυλακών με όρους σκληρούς και αντιδημοκρατικούς όπως είναι η αφαίρεση του δημοσίου λόγου και ο κατ' οίκον περιορισμός.

Στόχος τους είναι λοιπόν, όχι να ανακαλύψουν την πιθανή ενοχή στο παρελθόν όσων κατηγορούνται, αλλά να διαλύσουν με ποινικές διώξεις ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο πρόσφατα το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκρινε νόμιμο!

Χίλιες υπογραφές και όμως δεν έκαναν τίποτε. Φαίνεται πως δεν τους βολεύει, δεν τους συμφέρει, δεν ταιριάζει στο κατά παραγγελίαν μυθιστόρημά τους. Στην ίδια γραμμή με τους αρμοδίους της δικαιοσύνης και τα ΜΜΕ, τα οποία έπνιξαν την είδηση για την υποβολή του υπομνήματος.

Ό,τι και να κάνουν στο τέλος θα λάμψει η Αλήθεια, θα λάμψει η αληθινή δικαιοσύνη και θα αποδειχθεί ότι η πολιτική σκευωρία περί "εγκληματικής οργανώσεως" Χρυσή Αυγή ήταν μία κακοστημένη απάτη και τίποτε άλλο.

Μία απάτη με φανερή πολιτική σκοπιμότητα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»

Διαβάστε επίσης:

Συμβούλιο Εφετών: Σε κατ΄οίκον περιορισμό και ο Νίκος Μίχος