ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθάνατο... ελληνικό δημόσιο: Δεν πήραν χαμπάρι ότι άλλαξε ο Υπουργός Οικονομικών!

Αθάνατο... ελληνικό δημόσιο: Δεν πήραν χαμπάρι ότι άλλαξε ο Υπουργός Οικονομικών!

Στο οργανόγραμμα της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Οικονομικών, παραμένει... Υπουργός ο Γιάννης Στουρνάρας και Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης - Και μετά θέλουν να είναι οι πολίτες συνεπείς στις υποχρεώσεις τους...

Μόνο γέλιο, αρχικά και οργή, στη συνέχεια, μπορεί να προκαλέσει στους επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Οικονομικών, το γεγονός ότι 40 ημέρες μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, παραμένει... Υπουργός, ο Γιάννης Στουρνάρας και Γενικός Γραμματέας Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης.

Ναι, καλά διαβάζετε... Οι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της ιστοσελίδας του Υπουργείου και φυσικά ο ίδιος ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης, δεν έχουν διαπιστώσει αυτό που με μια απλή ματιά, διαπιστώνουν οι απλοί πολίτες, οι Ελληνες φορολογούμενοι που κατά τ' άλλα πρέπει να είναι απόλυτα συνεπείς στις δικές τους υποχρεώσεις, διότι διαφορετικά κινδυνεύουν με πρόστιμα, κατασχέσεις, καταστροφή της ζωής τους, ενώ άλλοι οδηγούνται μέχρι και στην αυτοκτονία.

Για ποιο κράτος, αλήθεια, να μιλάμε όταν η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του «πυρήνα» της κυβέρνησης, εμφανίζει αυτή την αστεία εικόνα;

Ορθότατα οι υπεύθυνοι (;) όρισαν ως νέο υπουργό στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minfin.gr) τον κ. Χαρδούβελη, προσθέτοντας και το βιογραφικό του.

Φαίνεται όμως ότι η δουλειά ολοκληρώθηκε εκεί, καθώς στη σελίδα της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου οι... ποιητές επέλεξαν να μας φτιάξουν τη διάθεση, αφού εκεί υπουργός παραμένει ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά αν πατήσεις το όνομά του, ξεπετάγεται (ορθότατα) ξανά ο κ. Χαρδούβελης.

10563478 736242706416999 1622790136 n

Στην ίδια σελίδα παραμένει Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ο Χάρης Θεοχάρης. Και... ευτυχώς για τη νέα γραμματέα, την κ. Αικατερίνη Σαββαΐδου, δεν εμφανίζεται καν το δικό της βιογραφικό, κλικάροντας πάνω στο όνομα του κ. Θεοχάρη. Και ας έχει ανακοινωθεί από τις 23 Ιουνίου η πρόταση του Υπουργού, κ. Χαρδούβελη για την τοποθέτησή της.

Capture

Προφανώς θα μιλήσει κάποιος για ανθρώπινο λάθος ή για παράλειψη μικρής σημασίας.

Ας μη γελιόμαστε... Αυτή η εικόνα που σήμερα εμφανίζει η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, απεικονίζει την εικόνα της ίδιας της κυβέρνησης προς τους πολίτες της, αφού είναι σε ελεύθερη δημόσια θέα για οποιονδήποτε επισκέπτη της σελίδας.

Και κατά την ταπεινή μας άποψη πιστοποιεί και κάτι ακόμα, που θα πρέπει να προβληματίσει πάρα πάρα πολύ έντονα τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Πιστοποιεί τη νοοτροπία που επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια των Υπουργείων κ. Πρωθυπουργέ, αφού είναι σαφές ότι ουδείς από την κυβέρνησή σας έχει επισκεφτεί την ιστοσελίδα του κορυφαίου υπουργείου της Ελλάδας, 40 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του ανασχηματισμού.

Σκοπός του δημοσιεύματος του Newsbomb δεν είναι -φυσικά- να την πληρώσει κάποιος απλός υπάλληλος, διαχειριστής της ιστοσελίδας που προφανώς θα πρέπει να λάβει εντολές από την ηγεσία για να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές.

Εκτός, βέβαια, αν κάποιο... πρωτόκολλο που δεν γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται και να αποδεχτούμε ως λογικό, επιβάλλει την παραμονή των συγκεκριμένων προσώπων στο site του Υπουργείου Οικονομικών, ποιος ξέρει μέχρι πότε...

Αν και Σάββατο, θεωρούμε δεδομένο ότι θα βρεθεί τρόπος για τη διόρθωση των λαθών και την αποκατάσταση της διαδικτυακής εικόνας της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών στα... μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Γιατί στη συνείδησή τους, κύριε Σαμαρά, δεν πρόκειται να αποκατασταθεί ποτέ...

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη (pics)

Αποκλειστικό: Βρέθηκε όπλο στο σπίτι συνεργού του Νίκου Μαζιώτη