ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ικανοποιημένος με την πορεία των ερευνών για την τρομοκρατία (pics)

Σαμαράς: Ικανοποιημένος με την πορεία των ερευνών για την τρομοκρατία (pics)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και τα υπόλοιπα θέματα, για περισσότερο από μιάμιση ώρα.

Πριν από λίγο, ο κ. Σαμαράς, μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, αποχώρησαν από το αστυνομικό μέγαρο, χωρίς να κάνει άλλες δηλώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια από τους επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρείας για το θέμα της τρομοκρατίας, ενώ στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης καθώς και ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης, ταξίαρχος Βασίλης Τσίγκος, στον οποίο υπάγεται η ομάδας ΔΙΑΣ, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη μετά την ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε και βίντεο σχετικά με την υπόθεση Μαζιώτη.

sami

Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη τους αστυνομικούς για την επιτυχία, ενώ όπως ανέφεραν ανώτατες κυβερνητικές πηγές είναι πολύ ευχαριστημένος από την κατάσταση της Αντιρομορατικής Υπηρεσίας και αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών σχετικά με την τρομοκρατία. Σε ερώτηση εάν αυτή η αισιοδοξία αφορά το θέμα Μαζιώτη ή και τις έρευνες για τον Χριστόδουλο Ξηρό, η απάντηση ήταν ότι ο πρωθυπουργός δεν διαχωρίζει το ένα από το άλλλο γιατί η τρομοκρατία είναι συνολικό ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Α. Σαμαράς: Ο Έλληνας αστυνομικός είναι ασπίδα του πολίτη