ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ποτάμι πήγε Ηράκλειο!

Το Ποτάμι πήγε Ηράκλειο!

Συνάντηση με φίλους και εθελοντές του «Ποταμιού», είχε πριν λίγη ώρα ο επικεφαλής της παράταξης, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την οποία εκτίμησε πως το κόμμα του θα αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πολίτες να συμμαχήσουν με την παράταξη, ενώ έκανε λόγο για μελετημένη στάση του Ποταμιού σε κάθε θέμα και αναφερόμενος στην άρνηση για συνεργασία του Ποταμιού με τη ΔΗΜΑΡ είπε: «Μα γιατί να συνεργασθώ με τη ΔΗΜΑΡ ή το ΠΑΣΟΚ, σημασία έχει να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Όχι για να αναστήσουμε τα πεθαμένα κόμματα. Αυτό έχει σημασία σήμερα» .

Στη συνέχεια θέλησε να τονίσει πως το Ποτάμι συνεργάζεται με την κοινωνία. «Προχωράμε με τους ανθρώπους, συζητάμε με πολιτικά στελέχη αλλά δεν κάνουμε συμπαιγνίες κορυφής για να διασώσομε τα παλαιά κόμματα».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τα ποσοστά των ευρωεκλογών από τη μια γιατί, όπως είπε, για να αλλάξουμε τη χώρα χρειάζεται μια μεγαλύτερη δύναμη, μια μεγαλύτερη ώθηση, από την άλλη όμως σημείωσε είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρέθηκαν 400. 000 Έλληνες να εμπιστευτούν μια προσπάθεια 88 ημερών τονίζοντας ότι σε 88 μέρες μάλλον είναι ένα ρεκόρ.

Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ηλικιωμένης τεττραπληγικής στα Χανιά ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί. Θέλω να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μετά την έρευνα που κάνει η ΔΕΗ και την έρευνα που κάνουν οι γιατροί επισημαίνοντας ότι τα πράγματα που κρύβουν ανθρώπινο πόνο δεν πρέπει να είναι για εκμετάλλευση της πολιτικής.

Διαβάστε επίσης:

Μ. Σαπέν: Ικανοποιημένος από την πρόοδο της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης