ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Δεν γυρίζω στη ΝΔ

Καρατζαφέρης: Δεν γυρίζω στη ΝΔ

Φραγμό στα σενάρια που τον φέρουν να βρίσκεται σε τροχιά επανένταξης στη ΝΔ έθεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Καρατζαφέρης δεν επιστρέφει στη ΝΔ».

Ωστόσο, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το συγκυβερνών κόμμα.

«Σε συνεργασία και συνύπαρξη είμαι ανοιχτός. Η προσπάθεια Καρατζαφέρη είναι μια σειρά ανθρώπων που αγωνιστήκαμε για κάποιες ιδέες τις οποίες θέλω να χτίσω αλλά όχι να γκρεμίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε «είμαι ανοιχτός σε διάλογο, αλλά όχι προαποφασισμένο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί, ενώ σχολίασε και τα σενάρια για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Εκτός ατυχήματος με την προεδρική εκλογή θα έρθουν και κάλπες. Ακόμα και αν βγάλει Πρόεδρο τότε ο Σαμαράς θα είναι ισχυρός για να κάνει και εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «αυτή η Αριστερά δεν με έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει τον τόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συνυπάρξει η συνιστώσα της Ρόζας με τη συνιστώσα του Λαφαζάνη».

«Αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι πήραν 0,20% εγώ πήρα 2,8%. Τα γινάτια δεν εξυπηρετούν» ήταν το καυστικό σχόλιο του προέδρου του ΛΑΟΣ για το ποσοστό του κόμματος των Β.Πολύδωρα και Χρ.Ζώη στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Διαβάστε επίσης: Λοβέρδος: Το Μάιο ψηφίστηκε η ρύθμιση για τις μετεγγραφές