ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διορισμοί... κατά ριπάς από τη Χρυσή Αυγή

Διορισμοί... κατά ριπάς από τη Χρυσή Αυγή

Χωρίς προηγούμενο η οικογενειοκρατία στη Χρυσή Αυγή παρά τα όσα καταγγέλλει κατά καιρούς για αυτές τις πρακτικές.

Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής ουκ ολίγοι συγγενείς των μελών της έχουν ήδη βολευτεί τόσο στη Βουλή όσο και στην Ευρωβουλή, έστω κι αν δεν έχουν ακόμα αναλάβει οι ευρωβουλευτές!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναδεικνύεται σε πρωταθλητή στα ρουσφέτια, καθώς δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, οι συγγενείς του που τους βρήκε δουλειές και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς.

Παράλληλα, ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς έχει «βολέψει» τρεις δικούς του! Μάλιστα, οι διορισμοί των συγγενικών προσώπων, οι οποίοι συνοδεύονται από παχυλούς μισθούς, έγιναν κρυφά από τους «πιστούς συναγωνιστές». Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και τα άτομα που εργάζονται για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, δεν ξέρουν ποιοι άλλοι είναι διορισμένοι. Η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή δεν έχει προηγούμενο, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να έχει «τακτοποιήσει» τρία ανίψια του στη Βουλή και την Ευρωβουλή. Μάλιστα, έχει διορίσει ακόμα και την εξ απορρήτων γραμματέα και λογίστρια της οργάνωσης, η οποία είναι σύζυγος του υπεύθυνου για τα διοικητικά της Χρυσής Αυγής. Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει στο γραφείο του δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου, το ίδιο και ο Νίκος Μίχος. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γερμενής στο γραφείο του στη Βουλή απασχολεί τη σύζυγο του δικηγόρου της Χρυσής Αυγής.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος ο οποίος κι εκείνος “μάχεται” την οικογενειοκρατία επιβεβαιώνει με απάντησή του ότι η κόρη του προσελήφθη …από άλλον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή!

Διαβάστε επίσης:

«Ρύθμιση - σκάνδαλο» υπέρ... Υγείας των «βαρόνων» των Media