ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα κατά της Ρωσίας–Θα γυρνούσαν κατά των Ελλήνων

Χρυσή Αυγή: Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα κατά της Ρωσίας–Θα γυρνούσαν κατά των Ελλήνων

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής για το γεγονός ότι δεν ψήφισαν τα μέτρα κατά τις Ρωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η υποκρισία και η ανεύθυνη πολιτική της συγκυβέρνησης των δανειστών και των μνημονίων και η αντιρωσική πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου που υποτάσσονται σε ΗΠΑ και Ε.Ε. είναι η αιτία για την οικονομική καταστροφή χιλιάδων παραγωγών νωπών προϊόντων και επαγγελματιών που πλήττονται από το Ρωσικό εμπάργκο. Στην ουσία μιλάμε για την χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας.

Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ-Ποτάμι-ΕΛΙΑ κλπ. υπάκουσαν στις εντολές των πολιτικών ομάδων που ανήκουν και ψήφισαν καταστροφικά για την χώρα μας, υπέρ της επιβολής μέτρων κατά της Ρωσίας.

Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή γνωρίζοντας πως το συμφέρον της χώρας περνά ενεργειακά και γεωπολιτικά από την ομόθρησκη Ρωσία ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ τα μέτρα εναντίον της, ζητώντας την άμεση εμπορική και οικονομική στροφή προς την Ρωσία με στόχο την ισχυροποίηση της γεωστρατηγικής θέσης του Ελληνισμού.

Από τον Σεπτέμβρη που ξεκινάνε πάλι οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν να δώσουν αγώνα για την στήριξη των αγροτών, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, για τα θέματα Υγείας, Παιδείας, αλλά και σημαντικά θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως είναι τον Οκτώβριο η συζήτηση για την ένταξη του ψευδοκράτους των Σκοπίων με το όνομα "Μακεδονία".

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής
Συναδινός Ελευθέριος, Φουντούλης Λάμπρος, Επιτήδειος Γεώργιος»