ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί τη σταθερότητα»

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί τη σταθερότητα»

Αντίθετος με την άποψη του πρωθυπουργού ότι ο Τσίπρας θα γυρίσει τη χώρα πίσω εμφανίζεται ο βουλευτής Ροδόπης και πιστεύει στην ανάγκη μεταβατικής οικουμενικής κυβέρνησης

Στη σέντρα βγάζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τους συμβούλους του πρωθυπουργού αλλά και τον ίδιο τον Σαμαρά που εδώ και μήνες προωθούν την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει την χώρα στη χρεοκοπία και στο τέλμα.

Πιο συγκεκριμένα ο γαλάζιος βουλευτής της Ροδόπης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Δημοκρατία τονίζει ότι «κατά τη γνώμη μου η απειλή του συστήματος σταθερότητας…».

Μάλιστα ο κ. Στυλιανίδης τονίζει όπως το μόνο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η έλλειψη εμπειρίας και προσθέτει με νόημα: «Υπό αυτή την έννοια από την ακυβερνησία ή τον ανέτοιμο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ασφαλής για την πατρίδα η συζήτηση για μια οικουμενική μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας».

Η συνέντευξη είναι γεμάτη βόμβες αφού σε άλλο σημείο όταν ερωτάται αν η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας απαντά: «Για αν το λέει ο πρωθυπουργός είμαι σίγουρος ότι κάτι περισσότερο γνωρίζει», απάντηση που σφάζει με το… βαμβάκι τον Αντώνη Σαμαρά καθώς στην πολιτική δεν έχει μόνο σημασία τι λες αλλά και πως το λες!

Σε άλλο σημείο ο κ. Στυλιανίδης ασκεί δριμεία κριτική για τον ΕΝΦΙΑ, ενώ αναφερόμενος στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για πανστρατιά στην Δεξιά Παράταξη είναι ακόμα πιο καυστικός λέγοντας ότι «οι διευρύνσεις επιτυγχάνονται όταν γίνονται στην βάση και όχι στην κορυφή».

Παράλληλα τονίζει ότι «η ΝΔ πρέπει να επιστρέψει στις διαχρονικές αξίες που εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» παίρνοντας έτσι σαφείς αποστάσεις από τα περί «Νέας Ελλάδας» που ευαγγελίζονται στο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

Ναι Στυλιανίδη σε συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ

Μαδάνε… μαργαρίτες στο ΠΑΣΟΚ

Μαζεύει τα… ασυμμάζευτα το ΠΑΣΟΚ για τους κατ’ οίκων ελέγχους των εφοριακών