ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: Νέο άνοιγμα σε ΑΝΕΛ και Χαϊκάλη

Αδ. Γεωργιάδης: Νέο άνοιγμα σε ΑΝΕΛ και Χαϊκάλη

«Είναι ώρα συσπείρωσης της δεξιάς. Εφόσον η ελληνική δεξιά διασπάστηκε λόγω μνημονίων, τώρα πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρότασή του περί επιστροφής παλιών στελεχών της ΝΔ στο κόμμα, τόνισε ότι ο ίδιος «δεν έχει μιλήσει για πρόσωπα, αλλά έκανε μια πολιτική ανάλυση ως προς την αλλαγή των συσχετισμών μετά την παύση του μνημονίου». Επιπλέον υποστήριξε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιάννη Αργυρό ότι «Το 2015 θα είναι ο πρώτος χρόνος που θα δούμε βελτίωση στην καθημερινότητά μας, εάν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση και εάν εκλέξουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας» .

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε μάλιστα άνοιγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά στον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας πως ο τρόπος που έθεσε ο βουλευτής το θέμα δηλαδή πρόσωπο ευρείας αποδοχής για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον βρίσκει σύμφωνο.

Τέλος αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ τόνισε ότι ο φόρος αυτός υπήρξε μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις, ωστόσο οφείλουν να αναζητηθούν οι ευθύνες για το αλαλούμ.

Διαβάστε επίσης

Δένδιας: Οι φόροι στα ακίνητα εμποδίζουν την ανάπτυξη