ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξαναπέφτουν» στον Κουβέλη

«Ξαναπέφτουν» στον Κουβέλη

Από τις 20 Αυγούστου αποκαλύψαμε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος θα προτείνουν τελικά τον... κυρ- Φώτη για Πρόεδρο - Κανείς άλλος δεν δέχεται τη θέση - Τι είπαν οι «συνέταιροι» από το τηλέφωνο

Όταν εδώ και 5 ημέρες γράφαμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ότι οι δυο συνέταιροι θα προτείνουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Φώγτη Κουβέλη, οι υπόλοιποι δεν είχαν πάρει χαμπάρι. Την Τετάρτη 20 Αυγούστου στο ρεπορτάζ με τίτλο «Αρχίζει η επιχείρηση συλλογής των 180…» αποκαλύψαμε ξεκάθαρα ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τις μέρες που απουσίαζαν απ’ την Αθήνα λόγω Δεκαπενταύγουστου οι Σαμαράς και Βενιζέλος, συζήτησαν και το μέγα θέμα που θα τους απασχολήσει αμέσως μετά τις διακοπές, αυτό της συλλογής των αναγκαίων 180 ψήφων προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας απ’ αυτή τη Βουλή και να μην οδηγηθεί σε εκλογές η χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΝEWSBOMB: Αρχίζει η επιχείρηση συλλογής των 180…

Σήμερα, μερίδα του κυριακάτικου Τύπου έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb, αναπαράγοντας τα όσα εγκαίρως είχαμε αποκαλύψει.

Γράφαμε λοιπόν ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες συζητήθηκαν τα ακόλουθα σενάρια ως εξής:

«Και μάλιστα σε αυτά τα πλαίσια το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος συζήτησαν ξανά και το σενάριο:

• Πρότασης να είναι υποψήφιος Πρόεδρος ο ίδιος ο Φ. Κουβέλης!

Επανέφεραν δηλαδή ένα θέμα που είχε συζητηθεί στο –κοντινό- παρελθόν, αλλά είχε αποσυρθεί τότε λόγω της στάσης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έναντι της κυβέρνησης.

Τώρα το επαναφέρουν με τη λογική, ότι ο Φ. Κουβέλης βρίσκεται σε δεινή πολιτική θέση, λόγω των διαλυτικών τάσεων που επικράτησαν στο κόμμα του μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Η κωλοτούμπα σε Κουβέλη δεν είναι καθόλου τυχαία αφού κανείς άλλος δεν δέχεται να αναλάβει μια θέση με τόσο περιορισμένες αρμοδιότητες. Ο Κουβέλης το συζητά επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη κίνηση ίσως να δώσει μια ανάσα ζωής στον πολιτικό φορέα τον οποίο ηγείται και ο οποίος ταλανίζεται από εσωτερικές αναταράξεις.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το δωράκι που επιχειρεί να παραχωρήσει στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ ο κ. Σαμαράς με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εμπνεύσεως Ρουπακιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν Κουβέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Παίζουν τον… μουντζούρη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ!

Αρχίζει η επιχείρηση συλλογής των 180…