ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ορκωμοσία Κασιδιάρη (pics)

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ορκωμοσία Κασιδιάρη (pics)

Η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να γίνειγύρω στις 16:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα θυμίζει την μεταγωγή των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην ολομέλεια της Βουλής.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταστρώσει ειδικό σχέδιο ώστε να αποφευχθούν επεισόδια καθώς την ώρα της τελετής έχουν προγραμματιστεί τόσο αντιφασιστικές συγκεντρώσεις όσο και συγκέντρωση υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχου αναπτυχθεί περιμετρικά του αμφιθεάτρου ενώ η προσέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική άδεια εισόδου. Παράλληλα, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ερευνούν κάθε χώρο του αμφιθεάτρου.

at4


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης θα πραγματοποιηθεί και η μεταγωγή του προφυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος θα ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

at6

Η μεταγωγή του Ηλία Κασιδιάρη αναμένεται να γίνει γύρω στις 16:00 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα θυμίζει την μεταγωγή των προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην ολομέλεια της Βουλής. Σήμερα επίσης ορκίζεται και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία εξελέγη και εκείνη δημοτική σύμβουλος.

at8

Διαβάστε ακόμα:

Αναγκαστική προσγείωση του Εμπραέρ που μεταφέρει τον Βενιζέλο