ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη διαγραφή του ΓΑΠ εισηγούνται στον Βενιζέλο!

Τη διαγραφή του ΓΑΠ εισηγούνται στον Βενιζέλο!

Χωρίς αρχές και όρια η κόντρα των… «δύο ΠΑΣΟΚ» - Μετά τα χθεσινά ευτράπελα η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου

Μένεα πνέουν εναντίον του Γ. Παπανδρέου ο Βενιζέλος και οι επιτελείς του, μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο Ζάππειο, με τις άγριες αποδοκιμασίες κατά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι μετά τις εναντίον του αποδοκιμασίες ο Βενιζέλος συγκάλεσε άτυπη σύσκεψη επιτελών του, για να συζητήσουν την αντιμετώπιση του άρρωστου κλίματος που δημιουργήθηκε.

Ο ίδιος στη σύσκεψη αυτή εμφανίστηκε οργισμένος και καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις κατά του ΓΑΠ.

Τον χαρακτήρισε «παράγοντα διχασμού στο Κίνημα» και επεσήμανε ότι δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να κάνει νέο κόμμα!

Αλλά με πιο άγριες διαθέσεις εμφανίστηκαν ορισμένοι εκ των συνεργατών του.

Συγκεκριμένα γυναίκα συνεργάτης του, καθώς και μέλος της κυβέρνησης που πριν χρόνια ανήκε στο περιβάλλον του Γιώργου (!) πρότειναν ακόμα και τη διαγραφή του!

Ειπώθηκε μάλιστα, ότι «όπως ο ίδιος ο Γιώργος δεν δίστασε κάποτε να διαγράψει απ’ την Κ.Ο τον Κ. Σημίτη, να κάνει τώρα το ίδιο κι ο Βαγγέλης, να διαγράψει το Γιώργο και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα»!

Ο Βενιζέλος δεν απάντησε στην παραπάνω πρόταση.

Το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει σε διαγραφή του ΓΑΠ, αν κι έτσι που είναι πλέον το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε τίποτα να αποκλειστεί…

Ο μόνος λόγος που ο Βενιζέλος είναι επιφυλακτικός είναι μήπως η διαγραφή δημιουργήσει περεταίρω τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό και συγκεκριμένα στην κυβερνητική συνοχή.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι στην ομιλία του, στη δική του εκδήλωση, θα απαντήσει με σκληρή γλώσσα στα όσα συνέβησαν, αλλά και στα όσα είπε στην ομιλία του ο ΓΑΠ.

Είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα!

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Η ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε αναστάτωση (pics)

Θλιβεροί, δειλοί, μοιραίοι, άβουλοι, κάνουν μνημόσυνα χωρίς αιδώ…