ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς που έκανε πίσω ανήκει στους «ψεκασμένους»;

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς που έκανε πίσω ανήκει στους «ψεκασμένους»;

Υπερήφανος δήλωσε ο Πρόεδρος του ΧΡΙΚΑ Ν. Νικολόπουλος στην εκπομπή του ANT1, όπου ήταν προσκεκλημένος, για το γεγονός ότι η επικοινωνιακή προσέγγιση που έκανε στο καλούμενο ως αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, μέσω Λουξεμβούργου, ανάγκασε τον Α. Σαμαρά σε αναδίπλωση.

Μετά την πρωτοφανή διάσταση που δώσαμε στο θέμα της ιδιαιτερότητας και του gay γάμου του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα ψηφιστεί η τροπολογία που έφερε στην Βουλή ο Ε. Βενιζέλος και οι λοιποί και τελικά θα συνεχίσει να μην επιτρέπεται στην Ελλάδα ο γάμος «μεταξύ δύο ανδρών» ή «μεταξύ δύο γυναικών».

«Δεν πρόκειται να περάσει όσο θα είμαι εγώ Πρωθυπουργός» είπε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο -όπως πληροφορούμαστε αρμοδίως αλλά όπως έγραψε και το "Βήμα της Κυριακής" Ας μας πουν λοιπόν τώρα όσοι μας κατηγόρησαν, είχαμε τελικά δίκιο ή άδικο; Είμαστε εμείς οι ψεκασμένοι;

Ας μας πουν τώρα ο κ. Κούρκουλας, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Μπουτάρης και οι λοιποί μνημονιακοί συγγενείς, ο Α. Σαμαράς είναι «ψεκασμένος, περιθωριακός, απομονωμένος, κατάπτυστος» και όσα ακόμη εκτόξευσαν τις τελευταίες ημέρες; Όλα όσα μας περιέλουσαν οι ευρωλιγούρηδες προοδευτικού του ….. “γλυκού νερού”.

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει, ότι αν δεν είχε πάρει την διάσταση που πήρε εξαιτίας του tweet το θέμα και με την «βούλα» της Ιεράς Συνόδου ;;;; θα γινόταν νόμος του Κράτους. Κατεδείχθη για μία ακόμη φορά ότι δυστυχώς « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Κάποιοι λοιπόν ετοιμάζονται να κάνουν νόμο του Κράτος το «έκτρωμα Λούνατσεκ», που στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θέλει να νομιμοποιηθούν οι σεξουαλικές προτιμήσεις όπως είναι η κτηνοβασία, η παιδοφιλία, λέγοντας ότι οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία σχέση με το δίκαιο. Είναι οι ίδιοι που ενδιαφέρονται τα δικαιώματα των κίναιδων, αλλά καταπατούν τα απαράγραπτα ανθρώπινα δικαιώματα της εργασίας, της υγείας, της παιδείας και άλλα.

Τέλος ο Ν. Νικολόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις συνεντεύξεις που έδωσε ο Σαβιέ Μπετέλ και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2013, όπου μεταξύ άλλων λέει: «Εγώ θα κάνω ότι μου πει ο σύντροφος μου. Εάν δεν με άφηνε δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη του Πρωθυπουργού…».

Και εάν ο σύντροφός του ήθελε να αναλάβει την θέση του Πρωθυπουργού οδηγώντας την χώρα του εκτός Ε.Ε. το ίδιο προφανώς θα έκανε ;

Πόσο σεβασμό λοιπόν στην Δημοκρατία και τον κυρίαρχο λαό, δείχνει αυτή η ομολογούμενη εξάρτηση, από τις επιθυμίες του συντρόφου; Αν το αποδεχτούμε τότε θα πρέπει στις εκλογές να ξέρουμε και τις απόψεις του παρτενέρ; Και φυσικά αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί αν αλλάζει συχνά παρτενέρ και μάλιστα διαφορετικών απόψεων και προσανατολισμών»;

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος μέσα από την εκπομπή ενημέρωσε έκανε γνωστή την ημερίδα που διοργανώνει η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία, αναφορικά με τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που πραγματεύεται η έκθεση Λούνατσεκ, στην οποία προσεκλήθη να παραστεί και ο Λουξεμβούργιος Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση Νικολόπουλου για τα tweets που προκάλεσαν