ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Κουίκ για προώθηση των θέσεων των ΑΝ.ΕΛ.

Περιοδεία Κουίκ για προώθηση των θέσεων των ΑΝ.ΕΛ.

Ένα δωδεκαήμερο έντονης κινητικότητας αρχίζει σήμερα (05.09.14), με επισκέψεις σε οκτώ νομούς της χώρας, ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, στα πλαίσια της προώθησης του επικαιροποιημένου κυβερνητικού προγράμματος του Κινήματος, αλλά και των αρμοδιοτήτων του ως περιφερειακού συμβούλου της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, καθώς είναι επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.


Σήμερα το μεσημέρι θα παραβρεθεί στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Special Olympics στην Καβάλα, ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, στη παλιά πόλη της Ξάνθης.

Στη Καβάλα, επίσης, θα έχει και συναντήσεις εργασίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο και την νέα Δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα.

Το Σάββατο θα περιοδεύσει στα χωριά Παγγαίου, με επίκεντρο τη Νικήσιανη, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι θα πάρει μέρος στο α’ ΑΜΘ Περιφερειακό Συμβούλιο, στη Κομοτηνή, το οποίο θα εκλέξει τον Πρόεδρο του και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Από την Κυριακή το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της πενθήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει εκεί ο Πρόεδρος των ΑΝ.EΛ. Πάνος Καμμένος με την ευκαιρία της ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πάνος Καμμένος θα κάνει την κεντρική ομιλία του στο «Βελλίδειο» την Τετάρτη το βράδυ με πολύ σημαντικές εξαγγελίες σχετικά με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του Κινήματος, ενώ τη επόμενη ημέρα, Πέμπτη μεσημέρι, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την οποία και θα συντονίσει ο Τέρενς Κουίκ ως εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στη Λέσβο, για να παραστεί στα εγκαίνια της νέας πύλης εισόδου στην Πέτρα Μυτιλήνης, για την δημιουργία της οποίας είχε πρωτοστατήσει το καλοκαίρι του 2012, σε συνεργασία με τον φορέα Μολύβου, αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως Βουλευτής.

Την Δευτέρα (15.09.14) θα πάει στη Θάσο και το βράδυ της ίδιας μέρας θα παραστεί στην έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους, που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο στην Δράμα.

Σε όλους τους νομούς, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις εργασίας με τους Πολιτευτές και τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των ΑΝ.ΕΛ. καθώς το Κίνημα ήδη βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος σε Σαμαρά: Τι έχεις συμφωνήσει για τον όρο Μακεδονία;