ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου

Βούλτεψη: Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου

Διαφορετική θέση από τον Ευ. Βενιζέλο αλλά και από ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει η Σ. Βούλτεψη, αναφορικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι στον ορίζοντα επί του οποίου να έχουμε να συζητήσουμε. Υφίσταται ήδη ένας εκλογικός νόμος. Δεν υπάρχει κάτι επί του οποίου, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, μπορώ να σας δώσω απάντηση. Το κάθε κόμμα έχει τη θέση του πάνω σε αυτό το θέμα και γίνονται οι αναγκαίες ζυμώσεις», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος στον ρ/σ Alpha, επισημαίνοντας πως το σύνολο της κυβέρνησης δεν έχει μπει σε τέτοια συζήτηση.

«Είναι πολυτέλεια, πράγματι, να μπορεί να λέει ο καθένας τη γνώμη του», σημείωσε η κ. Βούλτεψη σχολιάζοντας τις απόψεις που εκφράζουν στελέχη της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Παράλληλα, εξέφρασε την βεβαιότητα της για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή.

«Οι Έλληνες βουλευτές θα δώσουν την ψήφο τους για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και να συνεχίσουμε αυτό που υπάρχει», είπε η κ. Βούλτεψη προσθέτοντας πως μπορεί να βρεθεί πρόσωπο, που με την εκλογή του θα ξεχαστεί η πολιτική του προέλευση.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνει το Μαξίμου το θέμα του εκλογικού νόμου