ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Δε θα πάω στα γενέθλια της ΝΔ

Μπαλτάκος: Δε θα πάω στα γενέθλια της ΝΔ

«Θέλω δεξιές πολιτικές», σημειώνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και προσθέτει ότι δε θα πάει στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος του κόμματος από το 1979!

Στο ζήτημα των γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στη Real News, όπου αναφέρει ότι δεν πρόκειται να είναι παρών στις εκδηλώσεις, παρόλο που είναι μέλος του κόμματος από το 1979.

«Δε σκοπεύω να παραστώ στις εκδηλώσεις, παρότι είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1979. Δε συμφωνώ με την ακολουθούμενη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα με τον αντιρατσιστικό νόμο. Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική βλάπτει τη ΝΔ», ανέφερε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και συνέχισε «Θέλω δεξιές πολιτικές, σύμφωνα με τις αρχές και τις παραδόσεις του κόμματος. Εγώ κεντροαριστερός δε γίνομαι».

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει εδώ είναι αν οι ίδιοι οι ιθύνοντες της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελαν να είναι παρών ο Τάκης Μπαλτάκος, κάτι εξαιρετικά απίθανο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε αδειάσει πρόσφατα τον κ. Μπαλτάκο από το βήμα της Βουλής…

Παράλληλα, η φημολογία για την ίδρυση κόμματος από τον Τάκη Μπαλτάκο εντείνεται όλο και περισσότερο με αφορμή γεύματα και συναντήσεις που πραγματοποιούνται.

Διαβάστε ακόμα:

Deutsche Welle: Η Μέρκελ δεν θεωρεί πια μπαμπούλα τον Τσίπρα

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να εκτίθεται