ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Συμφωνώ σε πολλά με τον Σαμαρά αλλά…

Μπακογιάννη: Συμφωνώ σε πολλά με τον Σαμαρά αλλά…

Τι είπε η πρώην υπουργός για τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ αλλά και για την κόντρα του Κυρ. Μητσοτάκη με τη Ρένα Δούρου

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε «εποικοδομητική και χρήσιμη» τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και σημείωσε ότι «αποτελεί απίστευτο επαρχιωτισμό να πιστεύουμε ότι η συνάντηση μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα τη ρύθμιση του χρέους».

«Συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα με τον κ. Σαμαρά, έχω τις επιφυλάξεις μου για ορισμένα πράγματα και τις έχω πει και δημόσια», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Real Fm.

Παράλληλα σημείωσε ότι κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση με την οποία ζητά την μείωση των αντικειμενικών αξιών κατά 30% και συνολικές μειώσεις κάποιων φόρων, επί των ακινήτων και εκτίμησε ότι «θα φέρουν περισσότερα έσοδα στο κράτος απ’ ότι ο σημερινός ΕΝΦΙΑ».

Αναφορικά με την «κόντρα» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για την αξιολόγηση, τόνισε:

«Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος ασκεί για πρώτη φορά εξουσία, όπως είναι η Ρένα Δούρου, ξεκινάει την άσκηση των περιφερειακών της καθηκόντων δηλώνοντας ότι δεν θα εφαρμόσει νόμους. Αυτό δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης: Όσοι αρνούνται έλεγχο συμβάσεων θα πάνε στον Άρειο Πάγο