ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγοράκος: Δεν μπορούμε να βάλουμε τη χώρα στον τροχό του «παρ΄ τα όλα»

Γρηγοράκος: Δεν μπορούμε να βάλουμε τη χώρα στον τροχό του «παρ΄ τα όλα»

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μικρό, αλλά ζωντανό κόμμα, που μπορεί να ξαναγίνει μεγάλο, ήταν το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου, σε κομματική συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου.


Ο κ. Γρηγοράκος ήταν ο κύριος ομιλητής στη συγκέντρωση, η οποία εκτιμήθηκε ως επιτυχημένη για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην κεντροαριστερά. Το «παρών» επίσης έδωσε ο υπεύθυνος παρακολούθησης κυβερνητικού έργου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Β' Αθηνών Χρήστος Πρωτόπαπας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα μεγάλο κόμμα και κλήθηκε να διαχειριστεί την χρεοκοπία της Ελλάδας. Έτσι γίναμε ένα μικρό κόμμα. Το 8% δείχνει ότι είμαστε ένα μικρό κόμμα. Ζωντανό όμως! Ζωντανό και μικρό που καλούμαστε όλοι εμείς να το κάνουμε και πάλι μεγάλο. Είμαστε εδώ μέσα άνθρωποι που έχουμε ζήσει την αλλαγή. Οφείλουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας. Τα παιδιά δεν φοβούνται. Η νιότη δεν φοβάται. Πρέπει όμως εμείς να τους εξηγήσουμε, ότι δεν μπορούμε να βάλουμε την χώρα στον τροχό του «παρ' τα όλα». Γιατί όποιος λέει «παρ' τα όλα» και «τζάμπα όλα» είναι αυτός που δεν θέλει η χώρα να απεμπλακεί από το μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης:

Σε ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία για τους εφοπλιστές