ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικός καυγάς καφενειακού επιπέδου στην τηλεόραση

Πολιτικός καυγάς καφενειακού επιπέδου στην τηλεόραση

Για τα καλά «άναψαν τα αίματα» στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης ξεκίνησαν πολιτική συζήτηση.

Ο κ. Στρατούλης επεσήμανε πως η κυβέρνηση λέει ψέματα στον ελληνικό λαό εδώ και 4,5 χρόνια για την επερχόμενη ανάπτυξη, αφού στην Ελλάδα επικρατεί μόνο πείνα και καταστροφή. Μάλιστα, τόνισε με έμφαση πως πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να παλέψει για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Αυτό δεν άρεσε πολύ στον κ. Τζαμτζή ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πει στους τηλεθεατές τι σκοπεύει να κάνει η παράταξη εφόσον οι δανειστές αρνηθούν τις απαιτήσεις τους.

Τότε ο διάλογος πήρε «φωτιά». Ο κ. Στρατούλης τάχθηκε υπέρ του εθνικού συμφέροντος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τζαμτζής δεν έχει επιχειρήματα και προσπαθεί να μην αφήσει τον ίδιο να πει ούτε λέξη». Τότε, η συζήτηση ξέφυγε, αφού ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε λες και βρισκόταν σε καφενείο: «Κοιτάξτε μην σκίσετε το καλτσόν», είπε αφήνοντας άφωνο το ακροατήριο.

Χρειάστηκε η επέμβαση του παρουσιαστή προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα: «Εγώ τι πρέπει να κάνω; Να πάρω μαστίγιο; Τι να συντονίσω, εμένα δεν με ακούει κανείς και φαίνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Εγώ τη δουλειά μου μπορώ να την κάνω», είπε σαφώς προβληματισμένος ο κ. Παπαδάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινά αύριο η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης