ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Απασφάλισε» ο ΓΑΠ με τον Βενιζέλο!

«Απασφάλισε» ο ΓΑΠ με τον Βενιζέλο!

Του εισηγούνται να απαντήσει, άμεσα στα υπονοούμενα που άφησε εναντίον του ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Νέα κρίση στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ του Β. Βενιζέλου και του Γ. Παπανδρέου δημιούργησαν ορισμένες αναφορές και υπαινιγμοί του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην έντονα φορτισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο. που πραγματοποιήθηκε ενόψει της έναρξης της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Β. Βενιζέλος άφησε πάλι υπαινιγμούς για… «πέμπτες φάλαγγες» και υπονομευτές του, επιχειρώντας να απαντήσει σε όσα του καταλόγισαν βουλευτές οι οποίοι του άσκησαν κριτική (Μιχ. Χρυσοχοϊδης, Θ. Μωραΐτης) αλλά αυτή το φορά ήταν πιο ευθύς αποδίδοντας αυτούς τους χαρακτηρισμούς εμμέσως στο περιβάλλον του ΓΑΠ!

«Δεν εννοούσα εσένα, το παιχνίδι παίζεται πολύ ψηλότερα», είπε στο Θ. Μωραΐτη ο οποίος προηγούμενα είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για τα περί «υπονομευτών» που είχε αναφέρει ο Βενιζέλος.

Επίσης δημιούργησαν εντυπώσεις και ορισμένες άλλες αναφορές του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως ότι… κάποιοι του έστησαν το Ζάππειο (!) ή ότι κάποιοι τον έχουν αποκαλέσει Τούρκογλου (!) αφήνοντας ξανά υπαινιγμούς για τον ΓΑΠ και το περιβάλλον του, αφού σε αυτούς αποδίδει τη διαρροή δημοσιευμάτων περί… «Τούρκογλου»!

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Γιώργος μόλις πληροφορήθηκε τις αναφορές αυτές του Βενιζέλου κυριολεκτικά «απασφάλισε»!

Μάλιστα –κατά τις ίδιες πληροφορίες- συνεργάτες του εισηγήθηκαν να… απέχει απ’ την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης!
Υπενθυμίζουμε, ότι το Newsbomb.gr έχει αποκαλύψει, πως ο Βενιζέλος έχει αποφασίσει να διαγράψει τον ΓΑΠ αν τολμήσει έστω να απέχει απ’ την ψηφοφορία.

Ο Βενιζέλος βλέπει συνωμοσία εναντίον του

Mέσα στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά τα στελέχη των διαφόρων… πράσινων συνιστωσών.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε εκτενή τοποθέτησή του άσκησε σκληρή κριτική στην ηγεσία σημειώνοντας πως το κόμμα υπολειτουργεί, πως δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική και πως υπάρχει απόσταση από την κοινωνία.

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε αμέσως και πολύ έντονα έκανε λόγο για "συνομωσίες", ενώ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως όλοι βάλουν εναντίον του.

Υπερ του κ. Βενιζέλου εμφανίστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Έφη Χριστοφιλοπούλου, η οποία ανέφερε πως η εικόνα του κόμματος δεν είναι καλή και πως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι μονίμως διαφωνούν.

Στην κα Χριστοφιλοπούλου απάντησε ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος υπογράμμισε πως διαφωνεί κάθετα με την άποψή της λέγοντας ότι δεν μπορεί να βρίσκονται σε ένα κόμμα που να κυριαρχεί μόνο μία άποψη και να μην γίνονται ανεκτές οι διαφορετικές γνώμες. Ο κ. Μωραΐτης είπε πως κάποιοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα, για να υπάρχει μόνο μία άποψη. Επίσης, απαντώντας στον κ. Βενιζέλο, ο κ. Μωραΐτης είπε πως "συνομωσίες" κάνουν οι "καλικάντζαροι" και η "πέμπτη φάλαγγα", θυμίζοντας την προ ολίγων εβδομάδων σχετική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Κάραβελ.

Είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα!