ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Κουβέλης: Διακυβέρνηση της χώρας από μια κυβέρνηση με προοδευτικό περιεχόμενο

Φ. Κουβέλης: Διακυβέρνηση της χώρας από μια κυβέρνηση με προοδευτικό περιεχόμενο

Την ανάγκη διακυβέρνησης της χώρας από μια κυβέρνηση με προοδευτικό περιεχόμενο και τη δημιουργία ενός πλαισίου εθνικής συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων, για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και την έξοδο της χώρας από τη κρίση, επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι καλλιεργεί αισιοδοξία στον ελληνικό λαό που δεν αντιστοιχεί όμως ούτε με την οικονομική ούτε με την κοινωνική πραγματικότητα. Πρόσθεσε δε ότι η δημόσια εξυγίανση μπορεί να επιτεύχθηκε αλλά με τη φτωχοποίηση χιλιάδων Ελλήνων.

«Δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις. Υπάρχουν όμως δίκαιες και αποδοτικές λύσεις. Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι πολιτικές με βαρύ προοδευτικό περιεχόμενο» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε, επίσης, για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του χρέους και διεκδίκησης ευρωπαϊκού επενδυτικού προγράμματος το οποίο, όπως είπε, πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και συμμαχιών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Εμείς δεν επενδύσουμε στην αποτυχία των διαπραγματεύσεων. Δεν αποδεχόμαστε όμως και την πολιτική που καθηλώνει την κοινωνία στη φτώχια και στη στασιμότητα. Πρέπει να μπει τέλος σε αυτή την πολιτική» κατέληξε ο κ. Κουβέλης.

Διαβάστε επίσης:

Κορυφώνεται η μάχη στη Βουλή