ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «ψαριά…» της ΝΔ στη ΔΗΜ.ΑΡ

Η «ψαριά…» της ΝΔ στη ΔΗΜ.ΑΡ

Στο Μαξίμου ρίχνουν δίχτυα σε όλο το πολιτικό φάσμα από δεξιά μέχρι και αριστερά κι ό,τι… κάτσει – Ποιο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ φέρεται να «φλερτάρει» με την ΝΔ;

Ενδεχομένως να ακούγεται υπερβολικό, πλην όμως έχει «βουίξει» η πολιτική πιάτσα. Με αφορμή τις προσπάθειες του Μαξίμου να συγκεντρώσεις του 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή, οι επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά ρίχνουν τα δίχτυα τους παντού. Σε όλο το πολιτικό φάσμα κι «ότι κάτσει». Μάλιστα σε αυτή τους την προσπάθεια, να πιάσουν… ψάρια, έχουν βολιδοσκοπήσει ακόμα και βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ.

Αν και είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά και οι προερχόμενοι εξ αυτής σκέπτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και ορισμένοι που «καλοβλέπουν» το ενδεχόμενο να ενταχθούν στις τάξεις της «φιλελεύθερης παράταξης» για το καλό του τόπου βεβαίως-βεβαίως.

Επίσης είναι γνωστό πως αρκετοί από τους βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. θα είχαν ήδη προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως για λόγους πολιτικού timing δεν το κάνουν για να μην δημιουργηθούν τριγμοί στο χώρο της κεντροαριστεράς αλλά και για να χρησιμοποιηθεί το όλο εγχείρημα επικοινωνιακά από την Κουμουνδούρου. Άλλωστε μεταξύ των δυο κομμάτων υπάρχουν πολιτικές συγγένειες και κοινές αφετηρίες μεταξύ των στελεχών τους, αφού οι περισσότεροι έχουν συνυπάρξει από άλλα μετερίζια της αριστεράς.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι κάποιοι στην «αριστερά της ευθύνης» συζητούν την μετάβαση τους στη ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη καταλήξει, αν και το κλίμα είναι πολύ καλό. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι υποσχέσεις έχουν πέσει από την γαλάζια παράταξη καθώς είναι εξόχως ριψοκίνδυνο ένας πολιτικός προερχόμενος από την αριστερά να μεταπηδήσει μέσα σε μια νύχτα στη ΝΔ χωρίς να πάρει έστω ένα… υφυπουργείο.

ΥΓ: Τελικά σε τούτο τον τόπο όλα γίνονται. Από εκπλήξεις άλλο τίποτα. Ειδικά άμα είσαι γρήγορος ψαράς…

Διαβάστε επίσης:

Να φωνάξει ο εισαγγελέας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «τα τριάντα αργύρια Συμπιλίδη»!

Μυστικό δείπνο εκσυγχρονιστών με… μενού τον Βενιζέλο