ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υφυπουργός Αθλητισμού Ιω. Αδριανός

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υφυπουργός Αθλητισμού Ιω. Αδριανός

«Κάνετε μεγάλο αγώνα με λίγα οικονομικά μέσα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος στο γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Αδριανό.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, να επιλύσουμε προβλήματα που έρχονται εδώ και πολλά χρόνια, να ενισχύσουμε το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, αλλά και να αναδείξουμε το πραγματικό νόημα του αθλητισμού, που είναι οι αξίες του αθλητικού ιδεώδους», απάντησε ο κ. Ανδριανός.

Ο Κάρολος Παπούλιας, που παρακολουθεί στενά τα αθλητικά γεγονότα, αναφέρθηκε στη χθεσινή εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. «Είχαμε μια ήττα, όμως τα παιδιά αγωνίζονται, προσπαθούν, ακόμα δεν συντονίστηκαν, δεν είναι εύκολο να συντονιστούν, είναι όμως ταλαντούχα παιδιά», είπε.

Επίσης, σχολίασε τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, τονίζοντας ότι μερικοί εκμεταλλεύονται τον αθλητισμό, επισημαίνοντας ότι η ιδεολογία του είναι πάνω από τέτοιες καταστάσεις.

«Είναι θλιβερό αυτό που έγινε και θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί τα προβλήματα δημιουργούνται ακριβώς με τέτοιου είδους ενέργειες», πρόσθεσε από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση: Σήκωσαν σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με ελληνικά εδάφη