ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Φώτης Κουβέλης για τον «κουμπαρά»

Καταθέτει στον εισαγγελέα ο Φώτης Κουβέλης για τον «κουμπαρά»

Με την κατάθεση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη συνεχίζεται σήμερα η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δραγασάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διενεργεί την έρευνα , προσανατολίζεται να καλέσει ως μάρτυρα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Χθες κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα , Νίκος Παππάς.

Μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: " Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης απο το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στον λάκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια μέσα. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να μας βγάλει απο την κρίση".

Διαβάστε επίσης:

Σενάρια «τεχνητών» ψηφοφοριών