ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Δεν υπάρχουν οι 180 για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Μπακογιάννη: Δεν υπάρχουν οι 180 για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα σενάρια πρόωρων εκλογών, εκτιμώντας ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Κακώς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να παίζουμε ένα πολιτικό παιχνίδι που δεν ωφελεί κανέναν. Δε νομίζω πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή 180 βουλευτές, με βάση τις δηλώσεις των βουλευτών», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Σίγουρα θα πάμε με θέματα ανοιχτά στις Προεδρικές εκλογές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παίρνει εντολές από το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, το ότι αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μέση της κυβερνητικής θητείας να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με αφορμή την Προεδρική εκλογή, σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχτηκε τίποτα απ’ όλη αυτή την περιπέτεια της χώρας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον λαϊκισμό, σημειώνοντας ότι τακτικές τύπου «σκίζω τα μνημόνια» είναι καταστροφικές.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης σε Βενιζέλο: Τι «τρέχει» με το Σκοπιανό;