ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπούλιας: Η κρίση δεν θα μας νικήσει

Παπούλιας: Η κρίση δεν θα μας νικήσει

Μήνυμα στον ελληνικό λαό έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

«Ήταν μια εξαιρετική παρέλαση, ήταν ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο λαός της είμαστε δυνατοί, είμαστε εδώ, για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απειλή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, ημέρα μνήμης, εξαιρετικής τιμής και σεβασμού σε αυτούς που πολέμησαν και ανέτρεψαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνι. Έδωσαν ένα μήνυμα ότι μπορεί η δημοκρατική Ευρώπη να επικρατήσει και πραγματικά νίκησαν».

«Σήμερα ο ελληνικός λαός αγωνίζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι με ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη να ξετυλίξουμε τις αρετές, που ξετύλιξαν εκείνοι που σκοτώθηκαν στα βουνά. Αν ξετυλίξουμε τις αρετές θα ξεπεράσουμε την κρίση. Η κρίση δεν θα μας νικήσει», επεσήμανε ο Κάρολος Παπούλιας.

Για να καταλήξει: «Υποφέρουμε, αλλά πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να ξεπεράσουμε την κρίση».

Η φετινή ήταν η τελευταία παρέλαση που παρακολούθησε ο Κάρολος Παπούλιας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συγκίνησή του ήταν έκδηλη καθ' όλη τη διάρκεια της σημερινής (28/10/2014) ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε: Καλή Λευτεριά Έλληνες!