ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Η χώρα χρειάζεται εκλογές... χθες

Παππάς: Η χώρα χρειάζεται εκλογές... χθες

Στη στάση που θα κρατούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αναφέρθηκε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον Real FM και ερωτηθείς αν επιμένει στη δήλωσή του ότι εάν κληθεί ο κ. Τσίπρας από τον κ. Σαμαρά θα πάει για να ζητήσει την παραίτησή του, ο κ. Παππάς σημείωσε:

«Αυτό που είπα και επαναλαμβάνω είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει τη θέση ότι η χώρα χρειάζεται εκλογές... χθες, αν γίνει συνάντηση Τσίπρα – Σαμαρά. Αυτό δεν αναιρεί καθόλου την ανάγκη να υπάρχει επικοινωνία, συνεννόηση, ομαλότητα και σταθερότητα. Δυστυχώς, είδα με ανησυχία ορισμένα δημοσιεύματα από ανθρώπους που φέρονται να έχουν καλή πληροφόρηση σε σχέση με τις προθέσεις του Μαξίμου, που υπονοούν ότι θα επιλεγεί μια στρατηγική έντασης χωρίς τέλος. Είναι κάτι το οποίο απευχόμαστε».

«Σε κάθε περίπτωση», επισήμανε, «φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται αυτή τη στιγμή ως η δύναμη της σταθερότητας, της ομαλότητας και της δημοκρατικής διεξόδου».

Τέλος, ο κ. Παππάς τόνισε ότι είναι ανάγκη και προς τους εταίρους και τους γείτονες το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής που συνέρχεται να βγάλει προς τα έξω ένα δυνατό, ενιαίο εθνικό μήνυμα.

Σχετικές ειδήσεις