ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Δρίτσας: Δεν μπορεί να είστε τόσο ελαφρόμυαλοι

Θ. Δρίτσας: Δεν μπορεί να είστε τόσο ελαφρόμυαλοι

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, ο βουλευτής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να είστε τόσο επικίνδυνοι και τόσο ελαφρόμυαλοι».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Δρίτσας, επισήμανε ότι η κυβέρνηση αποτελείται από «κόμματα του κράτους» ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «κόμμα της κοινωνίας». Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (06/12/2014) στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο για «φαινόμενα προκλητής έντασης».

«Σας προειδοποιούμε. Όχι μόνο σας παρακολουθούμε σε αυτή τη συστηματική σας δημιουργία τεχνητής έντασης και δεν πρόκειται εμείς να γίνουμε τα θύματά της, αλλά δεν πρόκειται να αποδεχθούμε στημένα επεισόδια. Και χθες είχαμε τέτοια. Και δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς απέναντι σε μια τέτοια διολίσθηση. Έγινε προσπάθεια να δημιουργηθούν εντάσεις ακόμη και στις ειρηνικές κινητοποιήσεις δεκάδων χιλιάδων πολιτών και έπεσαν στο κενό. Η κυβέρνηση θέλει να δείχνει ως πρόσωπο τη βία και την καταστολή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις