ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Λαϊκή νίκη η επίσπευση των εκλογών

Τσίπρας: Λαϊκή νίκη η επίσπευση των εκλογών

Μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε οΑλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον τουρισμό στο ΕΒΕΑ.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η επίσπευση της Προεδρικής εκλογής είναι μια λαϊκή νίκη, καθώς, όπως υπογράμμισε, ο λαός και οι πολίτες υποχρεώνουν την κυβέρνηση στη φυγή προς τα εμπρός.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα πάμε σε εκλογές και, όπως είπε, εκεί θα συγκρουστούν δύο ξεκάθαρα σχέδια για την Πατρίδα:

«Το ένα είναι το σχέδιο Σαμαρά που περιγράφει την τρόικα ως καθεστώς και το άλλο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει διαμορφωθεί στη ΔΕΘ και το οποίο οδηγεί τη χώρα με ασφάλεια και σιγουριά».

«Η απόφαση της κυβέρνησης για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ισοδυναμεί με επίσπευση των διαδικασιών για λαϊκή ετυμηγορία. Είναι μια θετική εξέλιξη, γιατί επιτέλους σήμερα, γνωρίζουμε την ημερομηνία - σταθμό, που θα τερματιστεί η καταστροφική δράση των μνημονίων», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε κάθε λόγο να ευχόμαστε: "Ευτυχές το νέο έτος". Γιατί το νέο έτος θα φέρει τη λαϊκή κυριαρχία και ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικές ειδήσεις