ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To Newsbomb στην καρδιά των εξελίξεων (infographic)

To Newsbomb στην καρδιά των εξελίξεων (infographic)

Πάντα πρώτο στα μεγάλα γεγονότα, το Newsbomb.gr σας μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων. Βήμα-βήμα όλη η διαδικασία της σημερινής ψηφοφορίας.

Συντονιστείτε στους... ρυθμούς του Newsbomb.gr για να παρακολουθήσετε πρώτοι όλη τη διαδικασία της σημερινής πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Από νωρίς το πρωί σήμερα Τετάρτη 17/12/2014 το Newsbomb σάς ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για όλα όσα τεκταίνονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.

Δείτε στο infographic τις τελευταίες εξελίξεις και τη... χαρτογράφηση της πρώτης ψηφοφορίας όπως διαμορφώνεται με βάση τα όσα έχουν δηλώσει οι βουλευτές.

eklogiproedrou 5

Με ρεπορτάζ για τα σχόλια του ξένου Τύπου, με όλες τις πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις, με πληροφορίες από τα «στρατόπεδα» των κομμάτων μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα τις κρίσιμες για τον τόπο πολιτικές εξελίξεις.

Στις 7 το απόγευμα το Newsbomb θα μεταδώσει, λεπτό προς λεπτό, σε απευθείας σύνδεση την ψηφοφορία στη Βουλή με Live Blogging και αμέσως μετά θα αναλύσει τα αποτελέσματα και τις λεπτομέρειες που θα διαμορφώσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Θα λάβει, ωστόσο, περισσότερες από 164 ψήφους ο Σταύρος Δήμας; Ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα...

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις