ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς μετέτρεψε η χώρα σε αποθήκη ψυχών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς μετέτρεψε η χώρα σε αποθήκη ψυχών

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά, αυτή τη φορά με αφορμή τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό.

Όσο περνούν οι μέρες και βαδίζουμε προς τις κάλπες, η προεκλογική μάχη «φουντώνει» ολοένα και περισσότερο ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, (5/1/15') η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση για την πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς, όσον αφορά το μεταναστευτικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για «ακροδεξιά ρητορική», ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως θα« πρέπει να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών».
Αναλυτικότερα:

«Πιστός στην ακροδεξιά του ρητορική, ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε τους μετανάστες για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να ντρέπεται που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη εξαθλιωμένων, ανθρώπινων ψυχών, έχει το θράσος να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχρονική απουσία μιας ολοκληρωμένης και ρεαλιστικής μεταναστευτικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Αντί ο κ. Σαμαράς να φωτογραφίζεται δίπλα σε φράχτες, περιμένουμε να διαβάσει τις θέσεις μας για το ζήτημα και αν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτές με επιχειρήματα».

Σχετικές ειδήσεις