ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη φεύγοντας – Θα αποδοθούν ευθύνες

Παππάς: Προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη φεύγοντας – Θα αποδοθούν ευθύνες

Για απόδοση ευθυνών και διαφάνεια έκανε λόγο μιλώντας για την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποχωρήσει σβήνοντας τα ίχνη της, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών, διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος, Νίκος Παππάς.

«Μετά την τροπολογία που έδινε το δικαίωμα στο ΣΔΟΕ να καταστρέφει έγγραφα, τώρα φαίνεται ότι πρόκειται για γενικευμένη τακτική, όπου προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη καθώς το φάσμα της αποχώρησης έρχεται όλο και πιο κοντά. Θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν οι ευθύνες και η παράδοση – παραλαβή θα γίνει επισήμως διαφανώς και κρυστάλλινα», τόνισε, μιλώντας "στο Κόκκινο", ο Νίκος Παππάς, με αφορμή την αποκάλυψη εγγράφου πως το Μαξίμου παρήγγειλε καταστροφέα εγγράφων.

Αναφερόμενος στα σενάρια τρόμου περί χρεωκοπίας της χώρας, τόνισε: «Υπάρχει το δάσος, να μη μιλάμε για το δέντρο. Και το δάσος είναι ότι δεν υπάρχουν τα περίφημα deadlines. Και το 2012 τα ίδια έλεγαν οι προφήτες της καταστροφής και τίποτα δεν συνέβη».

Για τις προκλητικές δηλώσεις Βορίδη, καθώς και για τα ζητήματα δημοκρατίας, ο κ. Παππάς τόνισε: «Ανατριχιάσαμε, αλλά δεν εκπλαγήκαμε. Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Σαμαράς χαμογελά, δεν κράτησε αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις. Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι οι ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης, ας αναλογισθούν αν αυτή η ομάδα Σαμαρά τους εκφράζει κι αν πρέπει να δώσουν στη χώρα μία σταθερή διακυβέρνηση για την εθνική διαπραγμάτευση. Ο καθένας ας αναλογισθεί κανείς γιατί και πως το μνημόνιο έκανε ανθρώπους σαν το Βορίδη και τον Γεωργιάδη, όχι μόνο να επιπλέουν, αλλά να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της ΝΔ Στον καιρό του μνημονίου εκτός από την κοινωνία δοκιμάστηκε και η δημοκρατία, με τις αλλεπάλληλες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, την επιδεικτική απουσία του πρωθυπουργού από τη Βουλή, από την απαξίωση του υπουργικού συμβουλίου».

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Πάντως όλα αυτά έρχονται να κλειδώσουν σε λίγες μέρες, ο λαός μας δίνει καθαρή πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αισιόδοξοι για την σταθερή διακυβέρνηση, μπορούμε να πετύχουμε την αυτοδυναμία και μπορούμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τους χιλιάδες αγωνιστές που κράτησαν το κόμμα σε εποχές άνυδρες, αλλά έχει πλέον και χιλιάδες φίλους που μπορούν να πείσουν τους ακόμη αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κίνημα λαού, είναι η αφύπνιση της αξιοπρέπειας του Έλληνα. Δεν παρατηρούμε μια περιστασιακή κατάσταση, αλλά μια αποκοπή λαϊκών ανθρώπων από τους κόλπους της ΝΔ κι αυτό γιατί η ΝΔ υπηρετεί ένα πρόγραμμα που εκφράζει μια ελάχιστη μειοψηφία του ελληνικού λαού. Αυτό βλέπω στη Β" Αθήνας, χειραφετούνται οι άνθρωποι, κάνουν το βήμα, συνειδητοποιούν ότι το ψωμί και η αξιοπρέπεια δεν έχουν χρώμα και συναντούν τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σχετικές ειδήσεις