ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Οι συνωνυμίες στα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Εκλογές 2015: Οι συνωνυμίες στα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Μεγάλη προσοχή στις συνωνυμίες πρέπει να δώσουν οι πολίτες που θα προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Παρά το πλήθος των ελληνικών επωνύμων, δεν έλειψαν οι συνωνυμίες που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφοφόροι μπορούν μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Εσωτερικών να βρουν τα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν εύκολα και γρήγορα.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα...

Η Ελένη Μενεγάκη (προέδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος), κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β΄ Αθηνών.

Ο κύριος Σαμαράς Κώστας, κατεβαίνει υποψήφιος στο Νομό Καρδίτσας και ο κύριος Μητσοτάκης Εμμανουήλ, υποψήφιος στο Νομό Χανίων με το κόμμα του κ. Γκλέτσου «ΤΕΛΕΙΑ», που κατεβάζει επίσης όχι έναν, αλλά δύο υποψηφίους με επώνυμο Γεωργιάδης.

Ο Γεωργιάδης Θωμάς θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος στο Νoμό Λαρίσης, ενώ ο Γεωργιάδης Σάββας θα είναι υποψήφιος στο Νομό Σερρών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τον δικό τους Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος θα κατέβει ως υποψήφιος στα Χανιά.

Τέσσερις Καραμανλήδες κατεβαίνουν με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή στην Α΄ Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες, στη μάχη της κάλπης ρίχνονται και η Άννα Καραμανλή στην Β΄ Αθηνών και ο Νίκος Καραμανλής στη Χαλκιδική.

Τέλος, μία ακόμη συννωνυμία που θα προκαλέσει έκπληξη στους ψηφοφόρους είναι αυτή του 28χρονου αποφοίτου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που εργάζεται ως επαγγελματίας αγρότης και είναι υποψήφιος με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία, και ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης το Ποτάμι κατεβάζει και μία ... Δούρου (Όλγα) στη Β΄ Πειραιά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις