ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Είχα προτείνει άλλο πρόσωπο – Θα ψηφίσω Παυλόπουλο

Λαφαζάνης: Είχα προτείνει άλλο πρόσωπο – Θα ψηφίσω Παυλόπουλο

Αποστάσεις από την επιλογή του Πρ. Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας φέρεται να πήρε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Λαφαζάνης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι θα τον ψηφίσει.

Πληροφορίες του Βήματος αναφέρουν ότι μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι Παυλόπουλος και Αβραμόπουλος είναι το ίδιο και ότι έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

«Εγώ ούτε με την επιλογή Παυλόπουλου συμφωνώ. Είχα προτείνει άλλο πρόσωπο. Όμως θα τον ψηφίσω. Δεν γίνεται να αμφισβητηθεί η επιλογή του πρωθυπουργού από τη στιγμή που το ανακοίνωσε», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Κατά τα λοιπά, διέψευσε ότι με πρωτοβουλία του επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να θέσει «βέτο» για την φημολογούμενη υποψηφιότητα Αβραμόπουλου. «Δεν αρέσκομαι στην ανθρωποφαγία», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης, σημειώνοντας ότι προσκλήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και κατέθεσε τις απόψεις του. Όπως είπε «εγώ πρότεινα άλλον υποψήφιο, όμως δεν τον ΄΄έφαγα΄΄ εγώ τον Αβραμόπουλο».

Σχετικές ειδήσεις