ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάρδας: Λίγες μέρες ακόμη για τις 100 δόσεις

Μάρδας: Λίγες μέρες ακόμη για τις 100 δόσεις

Λίγες μέρες θα χρειαστούν ακόμα για την κατάθεση του νομοσχεδίου με τη ρύθμιση των 100 δόσεων σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημ. Μάρδας.

Ο κ. Μάρδας, μιλώντας στο Mega, επισήμανε ότι η κα Βαλαβάνη έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις, "έχει τον συντονισμό όλων των ενεργειών" και πως πρόκειται για είναι ένα νομοσχέδιο "που δεν θέλουμε να αντιμετωπίζει ατέλειες, στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες ή κάποιες μέρες".

"Εκείνο το οποίο προέχει είναι να κατέβει ένα τέλειο νομοσχέδιο χωρίς να έχει ατέλειες, αυτό είναι το βασικότερο και αυτό είναι το στοιχείο που κατά την άποψή μου καθυστερεί όλη αυτή την διαδικασία γιατί μαζεύτηκαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ακόμη είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν", υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το εάν έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια ο κ. Μάρδας τόνισε πως "υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος, αυτό είναι σαφές, ας μου προσδιορίσει κάποιος το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας που θα μας φέρει έσοδα και από εκεί και πέρα μπορούμε να το συζητήσουμε, κάποια ώρα θα πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που υπογράφουμε".

Σχετικές ειδήσεις