ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κινήματος στη συγκυβέρνηση

Επίθεση Κινήματος στη συγκυβέρνηση

Για μετατροπή του δημόσιου λόγου της κυβέρνησης σε «εθνικιστικό παραλήρημα», «με αιχμή του δόρατος τον κ. Καμμένο», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής, και τονίζει ότι οφείλει ο πρωθυπουργός προσωπικά να σταματήσει αυτή τη «διολίσθηση προς έναν άκρατο εθνικισμό».

«Ενώ πληθαίνουν οι αντιφάσεις στις καθημερινές τοποθετήσεις των πολιτικών στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού, παρατηρείται ταυτόχρονα μια επικίνδυνη διολίσθηση προς έναν άκρατο εθνικισμό» αναφέρει σε δήλωση του o κ. Πεταλωτής. Ειδικότερα, υποστηρίζει ότι «με αιχμή του δόρατος τον κ. Καμμένο, ο οποίος ασκεί πλέον ρόλο πολύ πέραν των καθηκόντων του, τον οποίο δυστυχώς ακολουθούν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπεται ο δημόσιος λόγος της κυβέρνησης σε εθνικιστικό παραλήρημα και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς».

Ο κ. Πεταλωτής αναφέρει, επίσης, ότι «σύμφωνα με την ιστορική εμπειρία, σε εποχές οικονομικής κρίσης, η χρήση του εθνικισμού για αποπροσανατολισμό των πολιτών, έφερε πάντα ολέθρια αποτελέσματα», για να υπογραμμίσει, ότι «ο πρωθυπουργός οφείλει ο ίδιος προσωπικά να πάρει θέση και να σταματήσει την διολίσθηση αυτή, η οποία κινδυνεύει να βλάψει σοβαρά τα συμφέροντα της χώρας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις