ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Πήγα ξανά στα Εξάρχεια για ποτό

Βαρουφάκης: Πήγα ξανά στα Εξάρχεια για ποτό

Αποφασισμένος να μην αλλάξει τις συνήθειές του μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια πριν από λίγες ημέρες εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος όπως αποκάλυψε μια ημέρα μετά το επεισόδιο επισκέφθηκε ξανά την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά για… ποτό.

Ο υπουργός Οικονομικών, προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον Θανάση Παφίλη στο διάδρομο της Βουλής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, του είπε χαριτολογώντας: «Την επόμενη φορά που θα έρθεις στα Εξάρχεια να με πάρεις τηλέφωνο».

«Τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά αν και τώρα μένω στην Πλατεία Μαβίλη», του απάντησε ο κ. Βαρουφάκης και έκανε γνωστό ότι βρέθηκε και πάλι στην περιοχή, την αμέσως επόμενη μέρα από την επίθεση εναντίον του, μόνο που αυτή τη φορά δεν κάθισε για φαγητό αλλά πήγε για ένα ποτό σε μπαράκι της πλατείας.

Νωρίτερα, στην Ολομέλεια και μετά από δηλώσεις συμπαράστασης αρκετών βουλευτών ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε: « Όλοι μας είμαστε ταγμένοι στον δύσκολο αγώνα αλλά και στην τεράστια ανάγκη να μην ψάχνουμε εύκολες λύσεις για την καταπολέμηση της βίας. Λύση δεν είναι ούτε η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο ούτε η βίαιη καταστολή της βίας».

Σχετικές ειδήσεις