ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φραστική απειλή από τον Λαγό καταγγέλλει η Κανέλλη

Φραστική απειλή από τον Λαγό καταγγέλλει η Κανέλλη

Φραστική απειλή από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, κατήγγειλε ότι δέχθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, έξω από την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδριάζει η Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε και πάλι η Λιάνα Κανέλλη, η οποία κατήγγειλε ότι ο Γιάννης Λαγός της είπε, «Θα σε δω στο Δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τις κ. Κανέλλη η λεκτική επίθεση είχε ως εξής: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ και στη συνέχεια ο κ. Λαγός της είπε: «Να δεις πώς θα φύγεις». Τότε, η κυρία Κανέλλη ρώτησε: «Με απειλείς;», για να λάβει την απάντηση. «Ναι, σε απειλώ. Τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και μένα μήνυση», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Μήνυση δεν έκανα στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε σένα;» ανταπάντησε η κυρία Κανέλλη.

Νωρίτερα, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής -και διακόπηκε για τις 12 Μαΐου- η κ.Κανέλλη δήλωσε ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής θα γίνει έστω και με όρους μαραθωνίου, παρά το γεγονός ότι η οργάνωση θέλει την αποπολιτικοποίησή της.

Σχετικές ειδήσεις