ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαβάρας «διαγράφει» Μητσοτάκη

Τζαβάρας «διαγράφει» Μητσοτάκη
Σοκαριστήκαμε από το ύφος που μίλησε και κυρίως από το περιέχομενο όσων είπε, ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Κώστας Τζαβάρας...

Σοκαριστήκαμε από το ύφος που μίλησε και κυρίως από το περιεχόμενο όσων είπε, ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Κώστας Τζαβάρας, στο «Real FΜ».

Ως ένας άλλος «Βασιλάκης Καΐλας», αναφέρθηκε στην ταπεινή καταγωγή και τους μοναχικούς αγώνες του, σε αντιδιαστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο απαξίωσε εντελώς, όπως και σύσσωμη την οικογένεια του, επειδή ο τελευταίος ζήτησε, μεταξύ άλλων, ένεκα της κρίσης, την κατάργηση των επιδομάτων των βουλευτών και τη μόνιμη ανάρτηση του «πόθεν έσχες» τους στο διαδίκτυο…

Ένας πολίτης, ο Ι.Γ. από την Καλαμάτα, (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της prionokordela.gr), αγανακτισμένος, σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Τζαβάρα, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσει, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ανήκετε στο παρελθόν και μαζί σας και η φουκαριάρα η ΝΔ, την οποία εμείς οι Καλαματιανοί έχουμε τουλάχιστον σε άλλη θέση από εσάς τους Ηλείους. Συλλυπητήρια, μπορείτε να μην κοιμάστε ήσυχος».

Για να λάβει την εξής απάντηση από τον ίδιο τον κ. Τζαβάρα…

Διαβάστε περισσότερα στο www.prionokordela.gr