ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Θέλουν να τσακίσουν τη χώρα και να μας εξευτελίσουν

Λαφαζάνης: Θέλουν να τσακίσουν τη χώρα και να μας εξευτελίσουν

Πυρά κατά των εταίρων εξαπολύει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας τους ότι επιθυμούν να τσακίσουν κοινωνικά τη χώρα και να εξευτελίσουν την ελληνική κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής «βλέπει» μικρά περιθώρια συμφωνίας, ενώ σημειώνει ότι η έξοδος από το ευρώ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βιβλική καταστροφή.

«O ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την Ευρωζώνη, αλλά δεν έχει ως επιλογή και την εξόντωση του λαού μας μέσα στην Ευρωζώνη. Και αυτή την ώρα ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει για τον τόπο και τον λαό είναι ένα τρίτο μνημόνιο, που με κάθε δυνατό δημοκρατικό τρόπο πρέπει να αποφευχθεί, όσες δυσκολίες και αν έχει ένα τέτοιο εγχείρημα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός.

Όσον αφορά στην προσωπική του στάση σημείωσε πως «αν έχουμε μια κακή συμφωνία , ασύμβατη με το πρόγραμμά μας , πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα δεχθεί η κυβέρνηση, το πρόβλημα θα είναι για τον τόπο και τον ελληνικό λαό και θα είναι πελώριο και όχι το τι θα κάνω εγώ στη Βουλή».

Τόνισε ακόμη ότι « ούτε η κυβέρνηση θα χάσει τη λεγόμενη δεδηλωμένη, ούτε θα υπάρξει καμία ηρωϊκή πτώση της».

Σχετικές ειδήσεις