ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Μήνυμα ελπίδας σε όλη την Ευρώπη

Σακελλαρίδης: Μήνυμα ελπίδας σε όλη την Ευρώπη

Αιχμές κατά των Ευρωπαίων ηγετών αφήνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα.

“Είναι ένα μήνυμα ελπίδας σε όλη την Ευρώπη, γιατί δεν διεκδικεί μόνο ο ελληνικός λαός ένα διαφορετικό μέλλον. Το όχι θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η Ελλάδα θέλει να μείνει σε μια Ευρώπη που αντιλαμβάνεται τις αγωνίες και τα προβλήματα και προασπίζεται τους λαούς. Αυτό είναι το μήνυμα του δημοψηφίσματος”, τόνισε ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

“Το ερώτημα που τίθεται από την ελληνική κυβέρνηση, δεν είναι ερώτημα μέσα ή έξω από την Ευρωζώνη, τέτοιο στην ουσία είναι κάτι που όλοι το φοβούνται αλλά κανείς δεν το θέλει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα τέτοιο ζήτημα. Δεν πρέπει να προκαλεί φόβο αυτό το ερώτημα”, είπε ο κ. Κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

“Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε μήνυμα ελπίδας για Ελλάδα και τις επόμενες γενεές, ότι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες καλείται ένας λαός να αποφασίσει για το μέλλον του. Η διαπραγμάτευση δεν έχει σταματήσει ποτέ και σήμερα υπάρχουν συζητήσεις και αύριο θα υπάρχουν, γιατί κανένας δεν θέλει να αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις και να φτάσουμε σε σημείο αδιεξόδου. Με το δημοψήφισμα ο ελληνικός λαός θα τονώσει τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης”. Υπογράμμισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Σχετικές ειδήσεις