ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτη επιβεβαίωση του Νewsbomb: Η ρήξη και οι επόμενες κινήσεις Τσίπρα

Απόλυτη επιβεβαίωση του Νewsbomb: Η ρήξη και οι επόμενες κινήσεις Τσίπρα

Το Newsbomb.gr έχοντας πάντα πολύ καλές πηγές πληροφόρησης, σας μετέφερε με απόλυτη ακρίβεια τις κινήσεις του πρωθυπουργού σε περίπτωση ρήξης. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ της 25ης Ιουνίου του 2015 με τίτλο: «Οι επόμενες κινήσεις του Τσίπρα σε περίπτωση ρήξης».

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΗΞΗΣ

Στο ρεπορτάζ είχαμε επισημάνει με απόλυτη ακρίβεια ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός «δεν θα συναινέσει σε συμφωνία που να μην περιέχει κάποια αναφορά στη ρύθμιση του χρέους».

Γράφαμε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση αποκλείεται να ταπεινωθεί, όπως έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, των σαμαροβενιζέλων.
Δεν πρόκειται να συναινέσει σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία, ανθρωπιστική κρίση, εθνική αναξιοπρέπεια.
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχει σχεδιάσει τα επόμενα βήματα μετά την ενδεχόμενη (και απευκταία) ρήξη.
Αυτά θα είναι:
1. Διάγγελμα στον ελληνικό λαό, μέσω του οποίου θα εξηγεί, γιατί δεν αποδέχεται μια ολέθρια πρόταση κόντρα στη λαϊκή εντολή και πως δεν προδίδει το λαό.
2. Ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, τους οποίους θα καλέσει να πάρουν σαφή θέση για την αποδοχή ή όχι μιας ιταμής πρότασης.
3. Ενημέρωση της Βουλής.
4. Προσφυγή στο λαό, με δημοψήφισμα με το οποίο θα καλείται να αποφασίσει επί της αποδοχής ή μη της πρότασης, με αρνητική εισήγηση απ’ τη μεριά της κυβέρνησης».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις