ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις για το «σχέδιο Βαρουφάκη» δίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός

Απαντήσεις για το «σχέδιο Βαρουφάκη» δίνει σήμερα ο Πρωθυπουργός

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί σήμερα (31/07/2015) στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρώτη, σε θεσμικό επίπεδο, απάντηση στο ζήτημα που αφορά το Plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το Plan Β που προετοίμαζε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, την προηγούμενη Τρίτη στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί σχετικώς με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες επεξεργαζόταν το plan B της κυβέρνησης.

Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για πολιτικό σκάνδαλο και σημείωνε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν μπορεί πια να σιωπά και να κρύβεται» αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για «''πρωτοβουλίες" συνεργατών του, αλλά και του αρμόδιου επί των Οικονομικών υπουργού του».

Επίσης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης και αφορά την παράνομη μετανάστευση.

Σχετικές ειδήσεις