ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηλιός: Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει ο Πανούσης από την κυβέρνηση

Μηλιός: Συλλέγονται υπογραφές για να φύγει ο Πανούσης από την κυβέρνηση

«Κόκκινο πανί» φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του Γιάννη Πανούση στο κυβερνητικό σχήμα.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Μηλιός έγραψε πως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού δηλώνοντας με νόημα πως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε και ότι η παρουσία του στην κυβέρνηση «αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας».

«Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης;», διερωτήθηκε στη συνέχεια το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δώσει άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία του μαζί του.

Η ανάρτηση του κ. Μηλιού: «Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Παρούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας. Θα ασχοληθούμε ποτέ με τις βαθύτερες αιτίες της σημερινής κατάστασης;

Δεν μπορώ να δώσω άλλοθι για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο, ενώ είναι ξεκάθαρη η διαφωνία μου μαζί του».

Σχετικές ειδήσεις