ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Αν πάμε σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει αυτοδυναμία

Γεροβασίλη: Αν πάμε σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει αυτοδυναμία

Aυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ηυφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη.

Παρά τη σκληρή συμφωνία με τους θεσμούς για τη χώρα και την κοινωνία, η κυβέρνηση διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα έναντι όλων υποστηρίζει με συνέντευξή της στη «Ναυτεμπορική» και αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση δηλώνει ότι θα συνεχιστεί και μετά τις 18 Αυγούστου - οπότε κατά την ίδια θα υπάρξει συμφωνία.

Θεωρεί ότι επόμενος στόχος θα είναι το κεφάλαιο «χρέος», ενώ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εκτιμώντας πως το μεγαλύτερο λάθος στο πλαίσιο της πολύμηνης διαπραγμάτευης ήταν ότι στις 20 Φεβρουαρίου δεν εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση της χώρας.

Η κα Γεροβασίλη υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τη νέα συμφωνία, παράλληλα όμως με την προώθηση αντισταθμιστικών μέτρων, ενώ προσθέτει πως πρόθεση του πρωθυπουργού είναι η χώρα να αποφύγει τη λογική της χρηματοδότησης με το «σταγονόμετρο», ώστε η οικονομία να εισέλθει σε περίοδο σταθερότητας.

Σχετικές ειδήσεις