ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Καρατζαφέρη με Ολλανδό πρέσβη

Συνάντηση Καρατζαφέρη με Ολλανδό πρέσβη
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε στον συνομιλητή του το διμερές οικονομικό εμπόριο...

Η λαθρομετανάστευση και η οικονομική κρίση ήταν από τα βασικά θέματα που συζήτησαν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα Cees Van Rij.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και είπε ότι συζητήθηκε η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. "Είναι σημαντικό για μένα ως πρέσβης να μιλώ με τους ηγέτες των σημαντικών πολιτικών κομμάτων της Ελλάδος, ιδιαίτερα αυτή τη σημαντική για τη χώρα περίοδο", είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι η Ολλανδία είναι μια από τις χώρες που έχουν δανείσει την Ελλάδα και ως εκ τούτου νομιμοποιείται να έχει ενδιαφέρον για τις σκέψεις των ελληνικών κομμάτων. "Κάναμε ευρύτατη συζήτηση για την οικονομία, αλλά βεβαίως μας απασχόλησε και το θέμα της λαθρομετανάστευσης, το δεύτερο μεγάλο θέμα της Ευρώπης", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε στον συνομιλητή του το διμερές οικονομικό εμπόριο και του υπενθύμισε ότι στην Ελλάδα δαπανούμε σε κρέας και γάλα, περίπου διπλάσιο ποσό απ' ότι για πετρέλαιο.