ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Debate - Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης απαξίωσε τον Τσίπρα όταν άκουσε για Παπασταύρου

Debate - Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης απαξίωσε τον Τσίπρα όταν άκουσε για Παπασταύρου

Με σκληρή γλώσσα απέναντι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ενδιαφέρον.

Ο κ. Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι ακολουθεί τη στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά, ενώ εκτίμησε πως ο πανικός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξερχόμενος του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ «έδειξε τον νικητή του debate».

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «στον Ενικό» παρατήρησε ότι τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας «πρόφερε το όνομα Παπασταύρου», ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης άρχισε να απαξιώνει το συνομιλητή του.

Παράλληλα, ο κ. Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, παρά τα λεγόμενά του, «δεν άλλαξε το κόμμα του, από τους ακροδεξιούς που πήγαν στην ΝΔ από τον ΛΑ.Ο.Σ, ούτε έθεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διώκεται, εκτός λίστας».

Ειδικά για τον τελευταίο είπε ότι ο ίδιος δεν περιέλαβε τον κ. Παύλο Χαϊκάλη στις λίστες των ΑΝΕΛ, παρότι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν διώκεται.

«Ο κ. Μεϊμαράκης ακολουθεί την στρατηγική Σαμαρά, τους νεοδημοκράτες της καραμανλικής εποχής τους κάνει να σηκώνονται από την καρέκλα», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Επίσης ο κ. Καμμένος έκρινε ως ατυχή την υπεράσπιση του προέδρου της Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφερντ Βέμπερ από τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Τέλος, κατέστησε εκ νέου σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τους κκ Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Παπασταύρου και Μαρκογιαννάκη, προσθέτοντας ότι δεν είναι ζήτημα πολιτικής προέλευσης, αλλά στάσης έναντι της διαφθοράς «μεγάλης» και «μικρής», την οποία χαρακτήρισε ως το μείζον πρόβλημα της χώρας.

«Πρέπει να προχωρήσουμε σε μια καινούργια μέρα με καινούργια ήθη, οι ΑΝΕΛ συνέβαλαν στην εθνική συμφιλίωση», είπε ο κ. Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «οι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι για να προχωρήσουν στο αύριο και όχι σε συγκάλυψη».

Σχετικές ειδήσεις