ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γι' αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ...

Γι' αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ...

Οι νταβατζήδες της διαπλοκής ξέρουν πως ο Τσίπρας δεν πρόκειται να τους ακουμπήσει, αν υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Το διαπλεκόμενο σύστημα της... αντικειμενικής ενημέρωσης των Ελλήνων ψηφοφόρων δίνει τα ρέστα του, από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι πρόωρες εκλογές, για να διασφαλίσει τον απόλυτο εγκλωβισμό του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να μην μπορεί τίποτα απ’ όσα έχει εξαγγείλει προεκλογικά, σε σχέση με την καταπολέμηση της διαφθοράς, της διαπλοκής και της φοροαποφυγής, να υλοποιήσει.

Kαναλάρχες, εκδότες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες που τα ονόματά τους φιγουράρουν στις λίστες της Λαγκάρντ, έχουν λόγους για να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να εκλεγεί μια νέα συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και κάνουν το ολέθριο λάθος επιχειρώντας να «επιβάλλουν» τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ από την επόμενη βουλή.

Πώς; Διαμορφώνοντας ποσοστά τραγικά για το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις δημοσκοπήσεις, χωρίς ίχνος ντροπής, καθώς το ίδιο ακριβώς «έργο» το παρακολούθησε ο ελληνικός λαός και λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου.

Και τότε, όπως και τώρα, ο Πάνος Καμμένος δεν έμπαινε στη Βουλή. Και τότε, όμως, μπήκε, όπως και τώρα θα μπει.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινούνται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρκετά πάνω από το φράγμα του 3% και σε καμία περίπτωση δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα τα... δημοσκοπικά ευρήματα.

Δεν θέλουν οι βαρόνοι των ΜΜΕ να δουν ξανά τον Καμμένο στα έδρανα της Βουλής.

Δεν θέλουν να τον ξαναδούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να στέλνει με... τζιπάκια τους φακέλους της διαπλοκής και των εγκλημάτων που έγιναν στα εξοπλιστικά στην εισαγγελέα Ελένη Ράικου.

Δεν θέλουν να τον έχουν μέσα στα πόδια τους, να απαιτεί να πέσει άπλετο φως στα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και να φωνάζει για τη δρομολόγηση της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμψηφισμούς με τους καναλάρχες που διοικούν χρεοκοπημένες εταιρείες.

Μα πάνω απ’ όλα δεν θέλουν τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, για να περάσουν «χειροπέδες» στον Τσίπρα, ώστε να υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με το Ποτάμι που επί έξι μήνες στη Βουλή ως... πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα αλλαγής και ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου, φρόντιζε να... ανησυχεί μόνο για τα συμφέροντα του Μπόμπολα και των Καναδών που ρημάζουν το χρυσό μας στις Σκουριές και τον στέλνουν σε... ράβδους στη Γερμανία.

Να υποχρεωθεί να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να... κλείσει οριστικά η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ως προς τα πολιτικά πρόσωπα, αφού ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα πρέπει να βάλει «βραχιολάκια» σε βαριά ονόματα.

Ας μην γελιόμαστε, λοιπόν...

Έχουν λόγους πολλούς οι νταβατζήδες τη διαπλοκής για να θέλουν τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκτός Βουλής.

Το δυστύχημα για εκείνους είναι πως και πάλι θα σπάσουν τα «μούτρα» τους, όπως τα έσπασαν και τον Γενάρη, όπως τα έσπασαν και τον Ιούλιο στο δημοψήφισμα. Γιατί τον ελληνικό λαό δεν μπορείς με τίποτα να τον ξεγελάσεις.

Ο Καμμένος έκανε λάθη στη διάρκεια της παρουσίας του ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Τσίπρα. Εκανε και αυτός οπισθοχωρήσεις. Μα κανένας δεν μπορεί να του καταλογίσει «προδοσία» της πατρίδας, όπως την πρόδωσαν ο ΓΑΠ και οι Σαμαροβενιζέλοι, με τους υπάκουους βουλευτές τους, που μόνο «ναι σε όλα» γνώριζαν να λένε, στις διαταγές της Μέρκελ.

Ο Καμμένος, όμως, ήταν και ο μόνος που πέταξε έξω από τις λίστες τον Χαϊκάλη, στο άκουσμα και μόνο της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με την Offshore στην Κύπρο.

Αν οι πολιτικοί που... διαφημίζονται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής σε βαθμό... πλύσης εγκεφάλου, είχαν πράξει τα μισά από όσα έχει κάνει ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας, ίσως το σύστημα να τους αντιμετώπιζε διαφορετικά.

Στις 20 Σεπτεμβρίου οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος πρέπει και θα πάρουν μια δεύτερη ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες, για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε χωρίς... βαρίδια εσωκομματικής αντιπολίτευσης στα πόδια και θηλιά χρεοκοπίας στο λαιμό, να υλοποιήσουν όλα όσα υποσχέθηκαν στον λαό και τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη.

Οι Έλληνες θέλουν να δουν αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία να πληρώνουν το λογαριασμό.

ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα κόμματα που θέλουν, τολμούν και μπορούν να το κάνουν πράξη.

Σχετικές ειδήσεις